Şevket Demirel'in duası

14 Mayıs 2018

Cumartesi günü Sayın Şevket Demirel’in( Şevket Amca’mızın) duasına katılmak üzere Güniz Sokaktaki arkadaşlarımla İslamköydeydik!.lk olarak Sayın CB’mızın Anıtmezarını ziyaret ettik ve duamızı ettik. 

Her zaman olduğu gibi çok büyük özlem ve heyecanla Çalcatepe’ye vardığımızda hızla ilerleyen Anıtmezar İnşaatı ile hüznümüz bir parça dağıldı. Duamızı edip, inşaat tamamlanmadan bir kez daha toprağına dokunarak derin hislenmişken; birden etrafımızı saran çocuklar ve gençlerle sevince döndü hislerimiz!.

Onlara, Demirel’i sevmek ne demek anlatınca; sarmaş dolaş olduk bir anda.. Sadece çocuklar-gençler değildi bizi sevindiren. Başka gruplar gördük; Konya’dan, Burdur’dan, Antalya’dan da misafirler vardı Çalcatepe’ye dua okumaya gelen.. Her daim dopdolu olan Anıtmezar’ın inşaatına rağmen dolup taşması çok memnun etti bizi!. Allah dualarımızı kabul etsin!. Ve ardından Şevket Amca’mızın duasına katılıp-evlatları ve Sezen teyzeyle acılarını-özlemlerini paylaştık!.

Binlerce hemşerisi oradaydı dua etmek için Şevket Ağa’larına..

Ne çok kişiye eli değdi, iş verdi, yardım etti demek ki-sağanak yağmura rağmen oradaydı hemşerileri Isparta’nın büyük iş adamının

Duadan sonra Ispartalı hemşerilerimizle sohbet ettik-yemek yedik ve manevi olarak çok zengin ve mutlu bir şekilde ayrıldık İslamköy’ümüzden!..

Bir yanımızı Çalca’da bırakırken..